AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu saç görmek

Kahve falında koyu saç görmek

Kahve falında koyu saç görmek kötülüklerden uzak olacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu saç gördüyseniz:

  • Hatırlatmaları biraz ertelemek daha doğru olabilir.

Kahve falında koyu saç görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saçını koyu renk görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının koyulaştığını görmek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında koyu renkli saç görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyu renk saç görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını koyuya boyatmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını koyu renge boyatmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında saçı koyu renge boyatmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir