AnaSayfa / Genel / Kahve falında gördüğü kıza aşık olmak

Kahve falında gördüğü kıza aşık olmak

Kahve falında gördüğü kıza aşık olmak kendisini çok iyi hissedeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, geleceğin güzel olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işarettir.

Kahve falında gördüğü kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek zevk için yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında gördüğün kıza aşık olmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski aşık olduğun kızı görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıza aşık olmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı kıza aşık olmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, istediği noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kıza aşık olmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski aşık olduğu kızı görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında görülen kıza aşık olmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel bir kıza aşık olmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir