AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kızı görmek

Kahve falında aşık olduğun kızı görmek

Kahve falında aşık olduğun kızı görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aşık olduğun kızı gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Kahve falında aşık olduğun kıza sarılmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızı görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kızla öpüşmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kıza aşık olmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında güzel bir kıza aşık olmak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kıza aşık olmak hanesinin bollukla dolacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kızı öpmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kızla sevgili olmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir