AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde yürümek

Kahve falında köyde yürümek

Kahve falında köyde yürümek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında köyde yürümek gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında köy yolunda yürümek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köyde yürümek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köy ekmeği almak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz köy evi görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında köyde yılan görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına delalettir.

Kahve falında köy meydani görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köy tavuğu görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında köy evinde olduğunu görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir