AnaSayfa / Genel / Kahve falında köy meydani görmek

Kahve falında köy meydani görmek

Kahve falında köy meydani görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına inanılır.

Kahve falında köy meydani gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Kahve falında köy meydani görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında terkedilmiş köy görmek borçların ödeneceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köyde ev almak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında köyde ev yapmak kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında köy yolu görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında köy yumurtası almak fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köy evi görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Kahve falında köye gitmek bereketin ve verimin geleceğine, emellere ulaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir