Kahve falında köyde yılan görmek

Kahve falında köyde yılan görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işarettir.

Kahve falında köyde yılan gördüyseniz:

  • Ticari veya sağlık başlıkları altında ele alınabilecek konularda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında köyde yılan görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köyde bulunmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi köyüne gitmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köy evinde olduğunu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köyde gezmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köye taşınmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında köy imamı görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında köyden şehre taşınmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top