AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde gezmek

Kahve falında köyde gezmek

Kahve falında köyde gezmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, bilgiyle donanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına işarettir.

Kahve falında köyde gezmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tehdit altında hissettiğiniz konular varsa plan veya düşüncelerinizi açıklamanız yanlış olabilir.

Kahve falında köyde gezmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında köy evi almak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köyde ev almak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında köy çeşmesi görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köy mezarlığı görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yürüyerek köye gitmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, yükseleceğine işarettir.

Kahve falında köyün muhtarını görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köylü adam görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir