Kahve falında köyde bulunmak

Kahve falında köyde bulunmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köyde bulunmak gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Kahve falında köyde bulunmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köy ekmek görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köy yolu görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında doğduğun köyü görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köyden kaçmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski köy görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında köy görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köyde cami görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir