AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde cami görmek

Kahve falında köyde cami görmek

Kahve falında köyde cami görmek güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında köyde cami gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Kahve falında köy cami görmek iyi geçiminin de bozulacağına, namının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köy camii görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında köy camisi görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köyde cami görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işarettir.

Kahve falında köy evine gitmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil köy görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında köye yerleşmek elinin darlık görmeyeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Kahve falında köyden kaçmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, borçların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir