AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyden kaçmak

Kahve falında köyden kaçmak

Kahve falında köyden kaçmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, bereketin geleceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köyden kaçmak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa harekete geçmeniz, değişiklik yapmanız işe yarayacaksa değişiklikten kaçınmamanız gerekiyor.

Kahve falında köyden kaçmak sıkıntılarını aşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında köyden çıkmak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yürüyerek köye gitmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında köye ev yapmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski köy görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında köy evini görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında köyde yaşamak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında köyde kalabalık görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir