AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil köy görmek

Kahve falında yeşil köy görmek

Kahve falında yeşil köy görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, insanlardan uzaklaşacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil köy gördüyseniz:

  • Duygusal bir konu, hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak esinlenmelere olanak tanıyabilir.

Kahve falında yeşil bir köy görmek iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil köy görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında köy satın almak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında köy bakkalı görmek parasını ve malını kaybedeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşadığı köyü görmek haneye dertlerin gireceğine , yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köy yumurtası görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında yemyeşil köy görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köyüne taşınmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir