AnaSayfa / Genel / Kahve falında köy görmek

Kahve falında köy görmek

Kahve falında köy görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, elini haramdan uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında köy gördüyseniz:

  • Biraz romantikleşebilirsiniz.

Kahve falında köy cami görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında bir köy görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında köy yolunda yürümek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz köy görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köy sabunu görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, kazancın çoğalacağına inanılır.

Kahve falında köy yeri görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köy ekmeği almak hayallerin gerçekleşeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işarettir.

Kahve falında köy muhtarı görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir