AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde ev almak

Kahve falında köyde ev almak

Kahve falında köyde ev almak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, anne babaya müjde verileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında köyde ev almak gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında köyden ev almak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Kahve falında ahşap köy evi görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy ev görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında köy evi görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Kahve falında köyde ev almak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köyde ev görmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında eski köy evi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köye ev yapmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, zarara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir