AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal kovanı görmek

Kahve falında bal kovanı görmek

Kahve falında bal kovanı görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında bal kovanı gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında kovan ve bal görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, çok daha iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında arı kovanından bal çıkarmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Kahve falında bal kovanı görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kovandan bal çıkarmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine tabir olunur.

Kahve falında arı kovanından bal yemek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kovandan bal yemek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kovanın içinde balık görmek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir