AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalarla süt görmek

Kahve falında kovalarla süt görmek

Kahve falında kovalarla süt görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kovalarla süt gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kova kova süt görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kovalarla süt görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kova içinde süt görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kovayla süt taşımak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kova dolusu süt görmek stresten uzaklaşılacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kovayla süt görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında kovada süt görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovalarda süt görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir