AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalarda süt görmek

Kahve falında kovalarda süt görmek

Kahve falında kovalarda süt görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında kovalarda süt gördüyseniz:

  • Alışılmadık kültürlerden gelen veya farklı ilgi alanları olan kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında kovada süt görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovayla süt taşımak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kova içinde süt görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında süt kovası görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süt dolu kova görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kova kova süt görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kova süt görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kovalarda süt görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir