AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişle kovalanmak

Kahve falında şişle kovalanmak

Kahve falında şişle kovalanmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, zor durumda bırakacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında şişle kovalanmak gördüyseniz:

  • Bir türlü yerli yerine oturmayan gelişmeler iş hayatınızı veya yapmanız gereken işleri ilgilendiren konularda düşünce veya duygularınızın değişmesine neden olabilir.

Kahve falında şişle kovalanmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında ellerini şiş görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağın şiştiğini görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba lastiği şişirmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz şişmesi görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kebap şişi görmek evlenme yolunda adım atacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında şiş kebab görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında memede şişlik görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir