AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşık olduğun kişiyle barışmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle barışmak

Kahve falında aşık olduğun kişiyle barışmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle barışmak gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle barışmak işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barışmak kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rızkın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barışmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın kişiyle barışmak dargınların barışacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs kişiyle barışmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle barışmak tabiri caizse can bulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişilerle barışmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak yaptığı hataları düzelteceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir