AnaSayfa / Genel / Kahve falında köşkte yaşamak

Kahve falında köşkte yaşamak

Kahve falında köşkte yaşamak şansın yaver gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köşkte yaşamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar kanalıyla para kazanabilir veya kar elde edebilirsiniz.

Kahve falında köşkte yaşamak çok sayıda borca gireceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski bir köşk görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında cennette köşk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında köşkte oturduğunu görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında köşkte oturmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz köşk görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında kaptan köşkü görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza yorulur.

Kahve falında cumhurbaşkanı köşkü görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir