AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir köşk görmek

Kahve falında eski bir köşk görmek

Kahve falında eski bir köşk görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir köşk gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında eski bir köşk görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski köşk görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennette köşk görmek geleceğinin parlak olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köşk saray görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında köşk satın almak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında köşk görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında pembe köşk görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük köşk görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir