AnaSayfa / Genel / Kahve falında koşan kaplumbağa görmek

Kahve falında koşan kaplumbağa görmek

Kahve falında koşan kaplumbağa görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, ticaret ehli olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine delalet eder.

Kahve falında koşan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Kahve falında koşan kaplumbağa görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşarak birini yakalamak daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, dileklerin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında koşan keçi görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, zafer elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında koşarak kaçmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağa koşarak çıkmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında koşan öküz görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, ayıplı yolara sapacağına delalet eder.

Kahve falında koşarak birinci olmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına alamet eder.

Kahve falında koşarak görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir