Kahve falında koşarak birinci olmak

Kahve falında koşarak birinci olmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, başarı ve zafer kazanacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşarak birinci olmak gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında koşarak yürümek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında koşarak eve gitmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında deveyi koşarken görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşarken görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atı koşarken görmek aradaki buzları eriteceğine, şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi koşarken görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı koşarken görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işaret eder.

Kahve falında koşarken kaybolmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top