AnaSayfa / Genel / Kahve falında korunduğunu görmek

Kahve falında korunduğunu görmek

Kahve falında korunduğunu görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, çok büyük adımlar atılacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, son model arabaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında korunduğunu gördüyseniz:

  • Size ilham veren veya cesaretlendiren kişilerle iş birliği yapabilir veya bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında birisi tarafından korunmak parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneşten korunmak imza ve söz yetkisi edineceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinlerden korunmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında selden korunmak kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan tarafından korunmak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından korunmak yüzünün hep güleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Kahve falında cinden korunmak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir