AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup ağladığını görmek

Kahve falında korkup ağladığını görmek

Kahve falında korkup ağladığını görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında korkup ağladığını gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler üzerine daha fazla düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında korkuyla ağlamak binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında korkup ağlamak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında korkudan ağlamak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında korkup ağladığını görmek iş değişikliğine gidileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulur.

Kahve falında çok korkup kaçmak işlerini sabırla yoluna koyacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Kahve falında şeytan tarafından korkutulmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Kahve falında ölüm korkusu hissetmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korkup titremek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir