AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkularını görmek

Kahve falında korkularını görmek

Kahve falında korkularını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kurulu düzeninin olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında korkularını gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Kahve falında şeytanın korkuttuğunu görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet eder.

Kahve falında korkup birine sarılmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ölüm korkusu yaşamak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında korkup ağladığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla korkutmak moralinin yerine geleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında korkudan uyanmak bunalımlı günler geçirileceğine, temize çıkacağına yorulur.

Kahve falında cinden korkup dua okumak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından korkutulmak arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, bunun için her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir