AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup konuşamamak

Kahve falında korkup konuşamamak

Kahve falında korkup konuşamamak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ekmeğine leke süreceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korkup konuşamamak gördüyseniz:

  • Hız yapmak arabanın gücünden çok yol durumuna bağlıdır.

Kahve falında korkup konuşamamak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkudan konuşamamak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret eder.

Kahve falında korkudan dua etmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden korkup kaçmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanın korkuttuğunu görmek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine inanılır.

Kahve falında korkudan ayetel kürsi okumak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında korkudan dua okumak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, düşmanlıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında birilerini korkutmak falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir