AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpük su görmek

Kahve falında köpük su görmek

Kahve falında köpük su görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına yorulur.

Kahve falında köpük su gördüyseniz:

  • Oysa, dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında köpüklü deniz suyu görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpük suyla yıkanmak güzel günler geçireceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında köpüklü su dökmek zor bir durumda kalacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz köpüklü su görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli köpüklü su görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su köpüğü görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında köpük su görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında köpüklü su içmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hile ile mal elde etmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir