AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz köpük su görmek

Kahve falında beyaz köpük su görmek

Kahve falında beyaz köpük su görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpük su gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında beyaz köpüklü su görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz köpük su görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz su köpük görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz deterjan köpüğü görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hoş muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz köpük kusmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz köpüğü görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz deniz köpüğü görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sabun köpüğü görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir