AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü su içmek

Kahve falında köpüklü su içmek

Kahve falında köpüklü su içmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında köpüklü su içmek gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Kahve falında köpüklü su içmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bol köpüklü kahve içmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpüklü ayran içmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve köpüğü içmek elinin darlığa düşmeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulur.

Kahve falında köpüklü türk kahvesi içmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bol köpüklü türk kahvesi içmek ferah bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpüklü kahve içmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpük su görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir