AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü ayran içmek

Kahve falında köpüklü ayran içmek

Kahve falında köpüklü ayran içmek insanların birbirine kenetleneceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında köpüklü ayran içmek gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında köpüklü ayran içmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü ayran görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk ayran içmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, yaşamına renk geleceğine delalettir.

Kahve falında bozulmuş ayran içmek muradın gerçekleşeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu ayran içmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Kahve falında sarımsaklı ayran içmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayran içmek zengin bir hayat sürüleceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çeşmeden ayran içmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir