AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde sallanmak

Kahve falında asansörde sallanmak

Kahve falında asansörde sallanmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, elindekileri de kaptıracağına inanılır.

Kahve falında asansörde sallanmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri planlarınızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında asansörde sallanmak başarı üstüne başarı kazanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ön dişi sallanmak bolluk ve bereket içinde olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sallanan minare görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına yorulur.

Kahve falında köpek dişin sallandığını görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avizelerin sallandığını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde sallanmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında depremden sallanmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında salih insanları görmek rızkının eksileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir