AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerinin hepsini çektirmek

Kahve falında dişlerinin hepsini çektirmek

Kahve falında dişlerinin hepsini çektirmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dişlerinin hepsini çektirmek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin hepsini çektirmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin hepsinin döküldüğünü görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerin hepsinin döküldüğünü görmek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akrabaların hepsini görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri çektirmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında ön diş çektirmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini çektirdiğini görmek dini inançların güçleneceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında hamileyken diş çektirmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir