Kahve falında köpekten korunmak

Kahve falında köpekten korunmak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kudret ve destek olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpekten korunmak gördüyseniz:

  • Anlayamadığınız durumları netleştirmek veya anlamakta zorluk çektiğiniz kişileri daha iyi anlayabilmek için diğerlerinden tavsiye almak veya fikir danışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında köpekten korunmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, borçların sonlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında köpekler tarafından korunmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında köpek tarafından korunmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında melekler tarafından korunmak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek tarafından korunmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yılan tarafından korunmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından korunmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cinlerden korunmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top