AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ve köpek görmek

Kahve falında ayı ve köpek görmek

Kahve falında ayı ve köpek görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı ve köpek gördüyseniz:

  • Elde etmek için çaba sarf ettiğiniz şeyleri korumalısınız.

Kahve falında köpekle ayı görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı köpek görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında köpek ve ayı görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında ayı ve köpek görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, güzel bir evliliğe tabir olunur.

Kahve falında dişi ayı görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına yorulur.

Kahve falında su ayısı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan kılığında ayı görmek başına uğursuz olayların geleceğine, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak ayı almak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir