AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve pire görmek

Kahve falında kedi ve pire görmek

Kahve falında kedi ve pire görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve pire gördüyseniz:

  • Belli konularda orta yolu bulmak veya gerçekleri anlamaya çalışmak çok zor olsa da, kimsenin neden bahsettiğini ya da ne yapacağını tam olarak bilmemesi olayların karışması anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında kedi piresi görmek doğru karar veremeyeceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında pireli kedi görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kedi ve pire görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında kedide pire görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin üzerinde pire görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstünde pire görmek sevinileceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi üzerinde pire görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında pire ısırması görmek kazancının iki kat artacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir