AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta pire görmek

Kahve falında saçta pire görmek

Kahve falında saçta pire görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, dertlerin aşılacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta pire gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında saçta pire görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında saçında pire görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi üzerinde pire görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kafada pire görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında bir sürü pire görmek bereket ve zenginlik olacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kedinin üzerinde pire görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında pire temizlemek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganda pire görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir