AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve pire görmek

Kahve falında köpek ve pire görmek

Kahve falında köpek ve pire görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında köpek ve pire gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kafa karışıklıklarına veya güven başlıklı konularda yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında köpek piresi görmek yol göstereceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpekte pire görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında köpek ve pire görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek üzerinde pire görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında pireli köpek görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bit yada pire görmek aradığı aşkı bulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz pire görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında pire ısırığı görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir