AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek tarafından yalanmak

Kahve falında köpek tarafından yalanmak

Kahve falında köpek tarafından yalanmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek tarafından yalanmak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında köpek tarafından yalanmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yalan söylediğini görmek onları koruyup kollayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yalan söylediğini görmek işleri yoluna sokacağına, planlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birine yalan söylediğini görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine yalan söylemek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisine yalan söylemek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, müjdeli bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek hoş muhabbette olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir