AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişini çıkarmak

Kahve falında köpek dişini çıkarmak

Kahve falında köpek dişini çıkarmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sorunlar altında ezileceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalet eder.

Kahve falında köpek dişini çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Kahve falında köpek dişini çıkarmak parasız kalacağına, koyu muhabbette kalacağına işarettir.

Kahve falında köpek dişi çıkarmak dost çevrenizin genişleyeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişimi çıkarmak girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi yerinden çıkarmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak hayırlı günler yaşayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dişinden et çıkarmak âlim kimselerden feyz alacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini çıkarmak fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi çıkarmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir