AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişi çıkarmak

Kahve falında köpek dişi çıkarmak

Kahve falında köpek dişi çıkarmak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında köpek dişi çıkarmak gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında köpek dişini çıkarmak borcunun çok olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında köpek dişi çıkarmak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında dişinden tel çıkarmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişinden ip çıkarmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ön dişi çıkarmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında dişinden saç çıkarmak endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında dişinden et çıkarmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir