AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişini çıkarmak

Kahve falında başkasının dişini çıkarmak

Kahve falında başkasının dişini çıkarmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, yeni bir adım atılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının dişini çıkarmak gördüyseniz:

  • Ya da sevdiğiniz bir kişi ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yaptığı açıklamalarla sizi şaşırtabilir.

Kahve falında köpek dişini çıkarmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendi dişimi çıkarmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine işarettir.

Kahve falında dişi yerinden çıkarmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişimi çıkarmak işlere nazar değeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında dişi elle çıkarmak beklediklerini duyacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi çürük dişini çıkarmak ister istemez çok üzüleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında dişi çıkarmak mal mülk edineceğine, kazancında artış olacağına rivayet eder.

Kahve falında takma dişi çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir