AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin su içtiğini görmek

Kahve falında köpeğin su içtiğini görmek

Kahve falında köpeğin su içtiğini görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hem itibar edineceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin su içtiğini gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Kahve falında köpeğe su içirmek yıpranacağına, strese gireceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin su içtiğini görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, özel hayatında mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içen köpek görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin süt içtiğini görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin iç organlarını görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına tabir olunur.

Kahve falında köpeğe süt içirmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında su içeni görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Kahve falında su içerek oruç bozmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir