AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kaka yaptığını görmek

Kahve falında köpeğin kaka yaptığını görmek

Kahve falında köpeğin kaka yaptığını görmek bunun farkına varacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, arkadaştan görülecek faydaya, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında kaka yapan köpek görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin kaka yaptığını görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, tatsızlıkların aşılacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin kakasını yaptığını görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek kakası yemek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek kakası görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin kakasını görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kakasını yaptığını görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir