AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşmacı olmak

Kahve falında konuşmacı olmak

Kahve falında konuşmacı olmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, rızkın genişlemesine, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşmacı olmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda herhangi bir karar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşmadığın arkadaşınla konuşmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, eski enerjisini bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşun konuştuğunu görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına işarettir.

Kahve falında konuşmadığım arkadaşımı görmek sağlık ve şifa bulacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında koyunla konuştuğunu görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla konuştuğunu görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı dilde konuşan birini görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, daha kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlamaktan konuşamamak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir