AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamaktan konuşamamak

Kahve falında ağlamaktan konuşamamak

Kahve falında ağlamaktan konuşamamak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ağlamaktan konuşamamak gördüyseniz:

  • Tartışılan konunun derinine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ağlamak konuşamamak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalettir.

Kahve falında konuşarak ağlamak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlamaktan konuşamamak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle konuşmamak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hayvanın konuşması görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında mezara konulduğunu görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalet eder.

Kahve falında konuşmaya başlayan bebek görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın biriyle kavga etmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir