AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşma dinlemek

Kahve falında konuşma dinlemek

Kahve falında konuşma dinlemek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşma dinlemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma beceriniz size yardımcı olabilecek kişiler bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında konuşma dinlemek içine fesat düşeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşanı dinlemek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon konuşması dinlemek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey dinlemek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaset dinlemek keyiflerinin yerinde olacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hutbe dinlemek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda kuran dinlemek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında radyo dinlemek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir