AnaSayfa / Genel / Kahve falında radyo dinlemek

Kahve falında radyo dinlemek

Kahve falında radyo dinlemek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, işinde dar boğaza gireceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında radyo dinlemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi değerlendirmenin farklı yollarını bulabilirseniz maddi sıkıntılarınız hafifleyebilir.

Kahve falında radyo dinlemek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında radyo anteni görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulur.

Kahve falında radyo programı yapmak sağlığından olacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz radyo görmek hayat boyu çok sevileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında radyocu görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında radyo görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında radyo tamir etmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bozuk radyo görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir