AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda kuran dinlemek

Kahve falında telefonda kuran dinlemek

Kahve falında telefonda kuran dinlemek anne baba duası alacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hem verimi yükselteceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda kuran dinlemek gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Kahve falında telefonda kuran dinlemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon konuşması dinlemek ardından bu kişiye açılacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla müzik dinlemek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalettir.

Kahve falında telefon dinlemek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine işarettir.

Kahve falında telefondan müzik dinlemek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda şarkı dinlemek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işarettir.

Kahve falında telefonda müzik dinlemek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda ilahi dinlemek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir