AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla küsmek

Kahve falında komşuyla küsmek

Kahve falında komşuyla küsmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yüksek mertebeye geleceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuyla küsmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak anlaşmalar veya girişimler söz konusu olabilir.

Kahve falında komşuyla küsmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşuya küsmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşından küsmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında arkadasınla küsmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına delalettir.

Kahve falında birinin sana küsmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında dostuna küsmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşine küsmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında eşle küsmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir