AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyla kavga etmek

Kahve falında komşuyla kavga etmek

Kahve falında komşuyla kavga etmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere yorulur.

Kahve falında komşuyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında kırıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski komşuyla kavga etmek geçimin daha kolay hale geleceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kavgası görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun kavga ettiğini görmek yanlış kararlar vereceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşuların kavga ettiğini görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında komşu kadınla kavga etmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Kahve falında komşuyla kavga etmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşularla kavga etmek kirli işlere bulaşacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir